Лиза Боне подаде молба за развод след 18 години съвместен живот

...
Лиза Боне подаде молба за развод след 18 години съвместен живот
Коментари Харесай

Тя подаде молба за развод с един от най-секси мъжете на планетата

Лиза Боне подаде молба за бракоразвод след 18 години взаимен живот с Джейсън Момоа, заяви Асошиейтед прес. 56-годишната актриса, чието същинско име е Лилакой Муун, е подала документи за анулиране на брака с 44-годишния Момоа пред съда в Лос Анджелис.

Двойката разгласи раздялата си преди цели две години.

Според документите за развода повода за раздялата на Боне и Момоа са непреодолими разлики. Никой от двамата някогашни сътрудници не претендира за прехрана. Боне и Момоа са се споразумели за подялбата на активите си. Попечителството над 16-годишната им щерка и 15-годишния им наследник ще бъде споделено.

Момоа е прочут основно с ролята си в поредицата " Аквамен " и сериала " Игра на тронове ". Боне е звезда от The Cosby Show ( " Шоуто на Козби " ), " Момичета от класа " и " Обществен зложелател ", напомня Българска телеграфна агенция.

Боне и Момоа започнаха връзката си през 2005 година Двамата подписаха брак през 2017 година Според документите раздялата им е настъпила през октомври 2020 година – година преди формалното оповестяване. Съдът ще постанови развода им минимум шест месеца след формалната молба, подадена от Боне.

Това е първи брак за Момоа и втори за Боне. Актрисата беше омъжена за музиканта Лени Кравиц, от който има щерка – актрисата Зоуи Кравиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР